Nelogi4na,Alex,Uzunova

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

Влади
Регистриран: вт ное 12, 2024 2:06 am

Nelogi4na,Alex,Uzunova

Мнение от Влади » съб ное 16, 2024 12:56 am

Здравейте на всички. Искам да изкажа специални благодарности към Узунова,Nelogi4na и Алекс. Благодаря Ви,че ви има и помагате на хората които имат и на хората които нямат нужда. Не съм заразен,но съм минал през това 2години да си мисля,че съм,да се отчайвам от живота,че може би съм заразен и през това след всяко изследване да си внушавам,че съм се заразил докато се тествам Винаги,когато съм се чувствал най-зле,съм влизал и съм четял Вашите мнения,това ми е вдъхвало много спокойствие,затова искам да Ви благодаря лично и да Ви пожелая много,много здраве. Ако може Nelogi4na някога да ми пише на лично,би ме зарадвало много. До всички заразени,желая Ви много здраве,сила и кураж. С нищо не сте по-различни от нас и е хубаво да го проумеете и вие. И вие трябва да се борите за хляба си,да създавате семейства и да бъдете полезни на останалите хора. До всички останали Паникьорчета Ви съветвам да прочитате мненията на горепосочените хора и да им вярвате. Това ми е помагало на мен,това препоръчвам и на Вас. Nelogi4na,не съм виждал отдавна твой изказвания,а ми липсват .Надявам се всичко да е наред с теб и скоро да се появиш в сайта.

Отговори