Молба за мнение, че ще ми се пръсне сърцето от притеснение

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

Story
Регистриран: чет сеп 26, 2024 2:08 pm

Молба за мнение, че ще ми се пръсне сърцето от притеснение

Мнение от Story » чет сеп 26, 2024 2:54 pm

Здравейте,
Преди 56 дни имах необезопасен контакт. Аз съм жена, контакта беше с мъж, вагинален...но пък грубичък бих казала. Изобщо не е свършвал....но пък предсеменна течност няма как да знам имало ли е...
Естествено след дъжд качулка...притесних се. Питах го, каза, че не е болен, но дотам...
Няма как да разчитам само на думи. Не го познавах добре, но в последствие, като го наблюдавам ми изглежда, че има индикации, че може да е... (често е уморен, сега го нападна някъв вирус, който е с рани по кожата..)
Изобщо нямам нужда от упреци...със сигурност никога повече няма са си причиня такъв стрес. Мога да изброявам хиляди оправдания, какво ме е накарало да го направя и как се стигна дотам, но няма смисъл.
Имам мъж. Била съм с него през този период.
След като човека, с който ми беше необезопасения контакт ми каза, че не е болен реших да не се филмирам излишно.
Преди два дни вдигнах 38 градуса температура и усещах болезнен лимфен възел отстрани на гърдата, но всичко беше за един ден. От тогава само сухота в устата имам, която може и да е от притеснение....
Знам, че трябва да направя тест, но зверски ме е страх от резултата.
някой, който е по-запознат, с така изложените обстоятелства, какво мислите?

totko123
Регистриран: чет юни 21, 2018 12:15 pm
Контакти:

Re: Молба за мнение, че ще ми се пръсне сърцето от притеснение

Мнение от totko123 » чет сеп 26, 2024 4:22 pm

Отивате и си правите тест. Може и бърз - с кръв от пръста. Резултата става готов за 10 мин. Иначе с венозна кръв е до няколко часа или на другия ден. Достатъчно време е минало и за двата варианта, за категоричен отговор. Не си гледайте симптомите, тялото е доста голям измамник.
Ясно е , че сте притеснена. Но е необходимо да се тествате, както заради вас самата, така и заради партньора ви.

Упреците са ясни.

Story

Мнение от Story » пет сеп 27, 2024 12:01 pm

Здравейте,
Благодаря за включването.
Направих в Чекпойнт бърз тест за ( HIV 1/2, хепатит В, хепатит С, сифилис). Резултатът излезе сшед 20 мин. Срещу всяко от четирите пише negative (-)

Мога ли да съм спокойна напълно и да повтарям ли отново теста? Ако е необходимо повтаряне например на 6-тия месец, може ли пак с бърз тест?

Прилагам снимка на резултатите.
Благодаря предварително.
IMG_5793.jpeg
IMG_5793.jpeg (100.08 KиБ) Видяна 115 пъти

totko123
Регистриран: чет юни 21, 2018 12:15 pm
Контакти:

Мнение от totko123 » пет сеп 27, 2024 12:44 pm

Не, няма нужда, бързите тестове са достатъчно сигурни 56 дни след рисковия контакт. Радвайте се на живота и без повече подобни изпълнения . Има и други начини да си вдигате адреналина.
Честито!

Story

Мнение от Story » пет сеп 27, 2024 1:46 pm

Абсолютно!! Така е! Благодаря

Отговори