Здравейте,
Преди известно време бях на платена любов и оттогава се вкарах в брутален филм. Направих 2 теста на 47 и на 105ти от бързите в Чекпойнт и двата са отрицателни. Над сто дни бях в уникален стрес и сега пак не мога да си дам мира.
Нещото, което ме тревожи е:
1. понеже исках да си направя няколко теста наведнъж - по един за ХИВ, ХЕП б/ц и Сифилис, кръвта която се вземаше с пипетката трябваше на няколко пъти да ми се вземе кръв от пръстта, за да има за всички тестове достатъчно кръв. Прочетох в интернет и видях, че тези тестове са обработени с някакви протеини от вируса, за да реагират на евентуални антитела в кръвта и направо изпаднах в ужас. Притеснява ме като ми е вземано втори път със същата пипетка и вече теста е бил докоснат да не е станало инфектиране.
2. Другото нещо е, когато влязох, а преди мен имаше 2-3 човека жената вече беше с ръкавици и ме притеснява дали са били сменени преди мен ... забелелязах, че след моя тест веднага ги изхвърли и се надявам да е било и преди мен така и това да е само плод на моето въображение. Сигурно звучи хипохондрично, но вече искам да се приключва с тези филми и целия стрес.
3. въпрос - тестовете за хепатит б/ц достатъчни ли са след ден 100 да бъдат обективни, защото от целия стрес и притеснение покрай хив забравих да питам?
Здраве и спокойствие желая на всички!!!
Има ли риск
Модератор: Uzunova
Re: Има ли риск
Не се притеснявайте , тестове за хепатит и хив след толкова време са достоверни. Ако не бяха - щяхте да разберете по трудния начин. За ръкавиците - също не се притеснявайте. Дишайте свободно, нормално е да хипохондрясвате, но във вашия случай - няма абс. Никаква причина за това. Радвайте се на живота с предпазни мерки.