Анален контакт
Модератор: Uzunova
Анален контакт
Здравейте, много се срамувам от това, което ще напиша, но просто търся начини за успокоение. Преди 5 дни на страшно пияна глава посетих транссексуален. Стигна се до там да ми направи френска любов за около 2 минути и буквално да проникна в него за 10 секунди. Всичко това ( и френската и аналния) се случват с презерватив, който след като свалих проверих и не беше скъсан никъде. Въпроса ми е трябва ли да се филмирам, че може да съм заразен с ХИВ защото вече 5 ден не мога да спра да мисля за това. Нямам апетит, имам чувството че свалям килограми, не мога да спя и не знам от целият този стрес ли, но главичката на пенисът ми е съвсем леко зачервена при каналчето. Моля за отговор защото наистина ще се самоубия вече.
Re: Анален контакт
След като презерватива е бил здрав, няма място за притеснение. (Явно не сте бил толкова пиян)
Нормално е главичката и отворът да са зачервени след подобен акт. А и очите на страха са големи.
Нямате апетит от стресовото състояние в което сте в момента и е нормално да сваляте и килограми. Някои хора получават и обриви, херпес и т.н. Психосоматика. Тялото е най-големия измамник. За това са измислени изследванията .
Така че, - за ваше лично успокоение- пуснете си едни тест след 28 дни. Вярвам, че ще бъде наред, ако разбира се не сте направили някоя беля преди или след описания от вас контакт.
Нормално е главичката и отворът да са зачервени след подобен акт. А и очите на страха са големи.
Нямате апетит от стресовото състояние в което сте в момента и е нормално да сваляте и килограми. Някои хора получават и обриви, херпес и т.н. Психосоматика. Тялото е най-големия измамник. За това са измислени изследванията .
Така че, - за ваше лично успокоение- пуснете си едни тест след 28 дни. Вярвам, че ще бъде наред, ако разбира се не сте направили някоя беля преди или след описания от вас контакт.