Здравейте,
Попаднах в следната ситуация. Бях на еротичен масаж. В определен момент момичето търкаше клитора и вагината си с ръка. За да се навлажни ползва и лубрикант. 10-15 секунди след това хвана пениса ми и започна да ми прави ръчна. Не си спомням първо дали си сложи на ръката лусион за масаж или не. Въпроса ми е:
1. Тъй като се бях възбудил и аз и имах по пениса си моя течност, възможно ли е ако по ръката и е останала нейна вагинална течност и се е смесила с моята на пениса да се предаде зараза през отвора на пениса?
Предполагам, че ако е използвала лусион не е възможно тъй като лусиона е неутрализирал евентуален секрет.
Моля за отговор вкарвам се във филм. Не знам къде се номирам.
Въпрос за пренасяне на хив
Модератор: Uzunova
Re: Въпрос за пренасяне на хив
Слабо вероятно. Извън тялото вирусът почти моментално умира. А с лосион още повече. Но за да сте най-спокоен - си пуснете един тест след 28 ден.
Шанса за зараза е равен на нула
Теоретично Шанса е минимален, но не е равен на нула в този случай. ХИВ се пренася чрез вагинален секрет, а в описания случай е докосвана мукосната мембрана на пениса, която е вход за вируса много кратко време след експозиция на въздух.
Здравейте,
Благодаря за отговорите.
В случая хубавото е, че тя ползва лубрикант и масажно олио. Също така основно стимулираше клитора си, без да бърка във вагината си, което би трябвало да намали още риска.
Като влизам постояно във филма мисля, че тя започваше ръчната по дължина на пениса без да пипа главата.
Много се надявам както са ми спомените да ползва лусион преди ръчната.
Правилно ли разсъждавам?
Благодаря за отговорите.
В случая хубавото е, че тя ползва лубрикант и масажно олио. Също така основно стимулираше клитора си, без да бърка във вагината си, което би трябвало да намали още риска.
Като влизам постояно във филма мисля, че тя започваше ръчната по дължина на пениса без да пипа главата.
Много се надявам както са ми спомените да ползва лусион преди ръчната.
Правилно ли разсъждавам?
Точно така. Първо е логично да ползва лосион преди да започне да се занимава с вас - в смисъл - иначе няма смисъл да използва въобще. Второ - много от лосионите, които използват , съдържат дезинфектант, имайки предвид, че при всички платени момичета ходят какви ли не хора със съмнителна хигиена.