Здравейте на всички!
Днес 6 месеца след рисковия ми контакт ходих в лаборатория СТАТУС да си пусна изследване за ХИВ и СИФИЛИС. От лабораторията ми казаха че утре след обяд ще ми излязат резултатите. много съм притеснен
също така се притеснявам защото не обърнах внимание лаборанката дали сменя иглата преди да ми вземе кръв след като ми взе кръв от вената остави иглата върху бюрото не я изхвърли в коша и за това започнах да се притеснявам повече.
Моля някой компетентен да ми отговори защото ще умра от притеснение.
Възможно ли е ако не е сменила иглата да се зарая по този начин
Искам да допълня че лабораторията отваря в 08:00ч аз бях там 09:00ч, и това ме кара да мисля че аз бях първи за деня
ПРИТЕСНЕН СЪМ
Модератор: Uzunova
Re: ПРИТЕСНЕН СЪМ
От игла в лаборатория няма как да се заразите. Иглите са така направени, че могат да се използват еднократно.
Надявам се, че резултатът ви е добър.
Надявам се, че резултатът ви е добър.
Здравейте това са моите резултати!
Мога ли да бъда спокоен вече. 6 месеца достатъчни ли са за тези тестове?
Благодаря ви предварително
Мога ли да бъда спокоен вече. 6 месеца достатъчни ли са за тези тестове?
Благодаря ви предварително
- Прикачени файлове
-
- Screenshot_20231109_173059_Chrome.jpg (54.45 KиБ) Видяна 1562 пъти
Здравейте отново!
Сега забелязах ръката от която ми взеха кръв е посиняла. смисъл мястото където ме дупчиха е синьо.
Това нормално ли е?
Сега забелязах ръката от която ми взеха кръв е посиняла. смисъл мястото където ме дупчиха е синьо.
Това нормално ли е?
Резултатите са ви ок, можете да бъдете напълно спокоен. 6 месеца са повече от достатъчни и за двата ви теста Другия път ползвайте презервативи, за да се лишите от подобни притеснения и неспане.
Относно ръката ви- няма за какво да се притеснявате. Случва се понякога. Ще минете през всички цветове следващия 1 месец.
Относно ръката ви- няма за какво да се притеснявате. Случва се понякога. Ще минете през всички цветове следващия 1 месец.
Много ви благодаря
Бъдете здрави
Бъдете здрави