HIV риск

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

EU Citizen
Регистриран: нед окт 15, 2023 11:31 am

HIV риск

Мнение от EU Citizen » нед окт 15, 2023 12:10 pm

Здравейте,
Много съм притеснен от няколко дни и бих искал да видя вашето мнение, благодаря за което.

Посещавам от много години един спортен център в София, където имат фитнес, басейн, топли и студени джакузита, парни бани. По-рано тази седмица бях там. Като пристигнах имаше един мъж вече там.

Измежду ползването на басейн, джакузитата хората, а и аз, обикновено си взимат кратък душ за по половин минута, за да измиеш хлора. Виждах често въпросния мъж в зоната на душовете, но до тук нищо кой знае колко необичайно.

След като реших да си тръгвам час и нещо по-късно, се "настаних" в една от душ кабините и започнах да се къпя по-обстойно, т.е. пипах си косата, пипах се отпред/отзах, долу около гениталиите, вкл. и пениса, препуциума и т.н. По едно време въпросния мъж се настани в душ кабината до моята и след малко започна да мастурбира открито, без каквото и да е било притенение, така че да го виждам и аз, а потенциално и други хора в другите кабини.

Бях шокиран от ситуацията, неочаквана беше за мен, признавам, притесних се, обляха ме горещи вълни и почти на минутата си тръгнах, избърсах се, събрах си нещата и напуснах центъра.

От тогава ми е много притеснено, че въпросия мъж с такова провокативно поведение дали не е мастурбирал преди това и в друга душ кабина, да е изхвърлил телесни течности, да не би да е пипал кранчетата на душовете или неща около душа, което и аз да съм пипнал и прехвърлил когато се къпах и пипах по гениталиите, защото покрай кратките душове го виждах често в зоната на душовете и конкретно при душа, който аз ползвах. И да не би да е бил заразен с ХИВ.

Всички мъже мастурбираме, но тук говорим за публично места и този открито го правеше и не мога да си го избия от главата, като розов филм на живо. Не мога да си го избия от главата.

Консултирах се с лекари, като им обясних сигутиацуята, всички казаха, че нямало риск за мен, четох много и въпреки това не мога да се отърва от шока, чувствам се заразен, мръсен и много притеснен. Направих си четвърто поколение тест, беше отрицателен, но знам, че трябва да мине адски много време (30-45 дена за по-точен резултат, ПСР тест или още един) за мое 100% спокойствие.

Колко точни са ПСР тестовете на Токуда ? Д-р Аргирова как мога да я намеря за консултация, ако се налага ?
Последна промяна от EU Citizen на пон окт 16, 2023 12:21 am, променено общо 1 път.

totko123
Регистриран: чет юни 21, 2018 12:15 pm
Контакти:

Re: HIV риск

Мнение от totko123 » нед окт 15, 2023 10:04 pm

Няма абсолютно никакъв риск за вас. ХИВ не се предава по такъв начин, а и изложен на въздух и вода се деактивира почти моментално.

Проф.Аргирова най-много да ви изгони ако и разкажете. Моля запознайте се с основни неща поне от обща култура, а и всеки човек който води полов живот трябва да е наясно, за да не изпада в подобни ситуации.

EU Citizen
Регистриран: нед окт 15, 2023 11:31 am

Re: HIV риск

Мнение от EU Citizen » пон окт 16, 2023 12:22 am

Мерси.
Дано! Бъдете здрав !

Отговори