Страница 1 от 2

Много съм притеснен

Публикувано: пон сеп 07, 2020 4:40 pm
от Toni2
Здравейте!
Моля някой да ми отговори че съм много притеснен

Имах сексуален контакт с проститутка...секса беше с презерватив. Презерватива тя ми го сложи и ми е докоснала пениса докато ми е слагала презерватива..

Въпроса ми е тя ако има ХИВ възможно ли е да ми го е предала докато ми е слагала презерватива..

И още нещо ме притеснява след като свърших аз си махнах презерватива така мога ли да се заразя,ако тя има ХИВ??

ИСКРЕНО МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩОТО СЪМ АДСКИ МНОГО ПРИТЕСНЕН!!

Re: Много съм притеснен

Публикувано: вт сеп 08, 2020 5:59 pm
от Toni2
Моля някой да ми отговори много се притеснявам :(

Re: Много съм притеснен

Публикувано: вт сеп 08, 2020 6:28 pm
от Gaerity
Вероятността да хванеш хив при тази ситуация е едно на един милион и то ако въпросната дама има хив което е пак едно на един милион така че не си късай нервите и не си вкарвай паранои тук всички имаме такива аз ти казвам че нямаш хив а ти като искаш след 90 дни иди и се изследвай в checkpoint безплатно и анонимно аз лично съм минал по твоя път като изключим дамата така че не си вкарвай параноя пази се тези дни да не настинеш нещо че после ако настинеш става страшно параноята те обзема изцяло пази се да не настинеш не пий студена вода не стой на течение иначе аз ти казвам че нямаш хив айде лек ден.

Re: Много съм притеснен

Публикувано: вт сеп 08, 2020 10:25 pm
от Toni2
Аз мислех да си пускам тест след 30дин в лаборатория статус
Незнам обаче там какво поколение са тестовете

Re: Много съм притеснен

Публикувано: ср сеп 09, 2020 5:53 pm
от Toni2
Здравейте отново

Искам да попитам дали някой знае какви тестове правят в лаборатория статус...и дали е добра лаборатория да се изледвам там

Re: Много съм притеснен

Публикувано: чет сеп 10, 2020 10:01 pm
от turbo666
А кое е притеснителното или опасното като контакт , че не схванах

Re: Много съм притеснен

Публикувано: чет сеп 10, 2020 10:13 pm
от Toni2
Ами тя ми е докоснала пениса докато ми е слагала презерватива и след като свърших аз си махнах презерватива и съм го пипал с ръце от това се притеснявам и ми казаха че не винаги презерватива предпазва от ХИВ

Re: Много съм притеснен

Публикувано: пет сеп 11, 2020 10:12 am
от Nelogi4na
Ами то същата работа е ако някой позитивен те докосне в автобуса по рамото. Или е направил сандвича, който си купил тази сутрин. Или е пипал бутилката, която си купуваш в магазина и я пипал и ти след него.
Значи по - добре не излизай за да не те пипат, не яж и не пий нищо. Глупости.
ХИВ живее в кръвта и половите течности на човек. За да се получи заразяване по начина, който описваш, по ръцете на жената трябва да е имало прясна кръв или прясна семена течност /говоря за течаща в момента, защото ХИВ имира за по - малко от минута в кислородна среда/. Освен това ти трябва да си имал открита /прясна/ раничка по члена, през която евентуалният вирус от евентуалната кръв от ръцете на жената да проникне в кръвообращението ти.
Аве, в тази ситуация риска е по - малък, отколкото да ти падне тухла на главата и да те убие, докато минаваш покрай някой строеж.

Re: Много съм притеснен

Публикувано: пет сеп 11, 2020 6:01 pm
от Toni2
Значи нямам ХИВ и няма да има нужда от изледване нали така?

Re: Много съм притеснен

Публикувано: вт сеп 15, 2020 7:49 pm
от Nelogi4na
Не съм казала такова нещо. Не мога да знам дали преди или след този безопасен контакт не си имал друг, наистина опасен. Не мога да ти гарантирам, че нямаш ХИВ. Гарантирам че от ТОЗИ КОНТАКТ няма начин да си хванал ХИВ.
Изследването не е навредило на никого още. Винаги съветвам хората, които водят полов живот да се изследват веднъж на 2 години и след всеки съмнителен, необезопасен контакт. Тоест, полов контакт без презерватив /пипането не влиза в опасните контакти/.