До потребителя V121 и всички подобни никнейми

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

alexander.milanov
Мнения: 247
Регистриран: нед сеп 02, 2018 8:24 pm

До потребителя V121 и всички подобни никнейми

Мнение от alexander.milanov » чет юни 27, 2019 3:33 pm

Здравейте,

Тъй като изтрих последното Ви мнение ОТНОВО, Ви отговарям в отделна тема, само защото ме питате директни въпроси.
Ето и отговорите на въпросите Ви:
  Получавате ли финансов стимул затова? - Не, не получавам финансов стимул, за да трия постовете Ви. Смятам, че постовете Ви създават паника. Също така съм на мнение, че коментирането на конкретни имена на потенциални пациенти, е недопустимо. По тази причина ще Ви предупредя още един път и след това ще Ви блокирам отново. Категорично не съм съгласен, прикрит заради анонимността си, да всявате паника и да вредите на други хора. И затова ще бъдете банван всеки път, когато мнението Ви е свързано с лица, които не могат да се защитят.
   Защо всъщност д-р Козмидис и доц.Алексиев прикриват тази агресивна рекомбинантна форма и как се отразява това от епидемиологична гледна точка. - Не зная. Обърнете се към официалните български власти. Ако имате каквито и да е подозрения, притеснения и прочие, свържете се с Медицинския одит и Министерството на здравеопазването.
    Вярно ли е че Нац. лаборатория не е изпълнявала функцията си да измерва вирусния товар на пациентите,с което може да се компрометира лечението а с него и разпространението на вируса? - Факт е, че има забавяне на изследването за вирусен товар с около 20 дни. Причитините за забавянето не са от моята компетентност. Можете да се свържете с официалните власти и да получите отговор за това.
     Къде са отишли парите за PCR изследванията и китовете на Аборт Реал Тайм от Нац.програма? - Не мога да кажа, защото не зная. Можете да попитате Министерство на здравеопазването за това. Вероятно те имат отговор на този въпрос.
      Вярно ли че в сектора във Варна д-р Козмидис е приемал фиктивно пациенти? Кажете с две думи вярно или невярно? - Не мога да кажа дали е вярно или не. Моля, отправете въпроса си към Медицинския одит и Министерството на здравеопазването.
       Всеки който е имал рисков контакт с пациентката от гр.Варна ХХ да се изследва и след 12 седмица и да не се успокоява.Тази форма се доказва с PCR RNA и с никакъв друг тест.Явно много Ви се иска да скриете фактите,но е въпрос на време да излязат медийно. - Коментирането на потенциални имена ще бъде наказвано всеки път. Официално Ви предупреждавам, след което ще Ви блокирам отново.

       Поздрави,
       Алекс
       ---
       Направи си безплатен и анонимен тест в CheckPoint София - Център за сексуално здраве
       ул. Цар Самуил 111
       www.checkpointsofia.info

       Отговори