Травестит.

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

A_17813
Мнения: 4
Регистриран: вт авг 21, 2018 5:43 pm

Травестит.

Мнение от A_17813 » вт авг 21, 2018 6:57 pm

Днес е 21 ден след простотията която извърших.
Не знам защо реших да отида, харесвам жени той/тя беше красива явно за това съм и ходил.
Както и да е, беше за кратко в България и реших да отида. Платих там колкото трябва( , много повярвай те ми ) и започнахме, всичко беше ОК докато не забелязах че тя/той постоянно сменя презервативите. Попитах я защо постоянно ги сменяш, тя отговори за по сигурно. След края на тази простотия наречен полов акт. Проверих презервативите и се оказа че един е скъсан. Което не е ОК :) :lol:
Попитах я тя отговори ами скъса се докато го свалях. Не знам защо повярвах и си тръгнах. След това няколко пъти си писахме по вайбър тя твърди че си прави редовно изследвания и да не се притеснявам. Да но това беше докато е в бг. След като пътува и писах и тя ми наби блока :) което пак не е ОК :)
Всяка лека болка се филмирам, че е симптом и така си чакам 28 ден в който най-вероятно ще се самоубия хахах ако се окаже че съм хванал хив.
Единственото нещо което ме успокоява е че знам в коя държава е в момента и че има обява и работи и въпреки ,че в България никой не следи за тези изроди надявам се че в другите страни следят здравен статус.
Разказвам тази история за да се посмете малко на моята глупост и да си вземете поука. Никога при тези уроди ... Никога

Отговори