Здравейте ,
Имах сексуален контакт (анален ) при койти бяхме с презерватив ,но се скъса. В момента в който се скъса го усетих и прекъснахме половият акт ,след което сложихме нов и продължихме . Разговорях с партньора ,той каза че е "чист" ,след което поради моето неспокойство той направи тест в лаборатория Рамус , като резултата е отрицателен (твърди ,че не е бил с друг партньор скоро преди нашият контакт). Не знам кога му е бил последния акт и какъв е той ,преди тази ситуация имах също притеснение ,правих орален секс на мъж( за което мисля ,че е изключително нискорисков ,тъй като не е имало еякулация в мен ) . Въпреки всичко ,бих искал и вашето мнение , има ли за какво да се притеснявам относно и двата контакта , единият беше преди месец ,а този с инцидента с презерватива беше преди 3 дни .
Поздрави ,
Весели празници!
Страх .
Модератор: Uzunova
Re: Страх .
Здравей ако искаш да то е по спокойно си направи тест но мисля че няма от какво са се притесняваш
Здравейте ,
Посъветвах се и с инфекционист , той ми обясни обстойно ,наистина благодаря за вашият отговор!
Поздрави!
Посъветвах се и с инфекционист , той ми обясни обстойно ,наистина благодаря за вашият отговор!
Поздрави!
Здравейте отново ,
Интересно ми е ,да чуя мнението на totko!
Интересно ми е ,да чуя мнението на totko!
-
theteacher2
- Регистриран: съб сеп 13, 2025 8:37 pm
Отрицателният тест на партньора е много добър индикатор, но все пак можете да си направите тест на 30-тия ден след акта. Мисля, че е крайно време да се засили информираността в България по отношение на PEP и PreP, особено за хора като Вас, категоризирани като "мъже, които правят секс с мъже". Например Вашият случай е абсолютно подходящ за PEP. Колкото до оралния секс, той се смята за изключително ниско или нулево рисков (зависи кого питате), без значение дали с или без еякулация.
Здравейте ,
Правих тест 21 ден -отрицателен 4 поколение в Рамус,тази седмица ще пусна още един , който ще бъде по-успокоителен на 35 ден.
Поздрави!
Правих тест 21 ден -отрицателен 4 поколение в Рамус,тази седмица ще пусна още един , който ще бъде по-успокоителен на 35 ден.
Поздрави!