Здравейте
Модератор: Uzunova
-
- Регистриран: съб яну 11, 2025 9:58 pm
Здравейте
Здравейте на всички ще очаквам само компетентни мнения преди година и 6 7 месеца имах няколко рискови контакта наистина опасни последния такъв беше май месец 2023 след като осъзнах какви глупости съм извършил си помислих че съм се заразил с хив и при налични кондиломи първия тест беше октомври месец отрицателен и после още няколко през 2024 като последния беше на 30.12.2024 мога ли да разчитам на тези тестове и че съм отрицателен имам доста от симптомите благодаря
Re: Здравейте
Щом тестовете показват, че сте отрицателен - значи сте отрицателен. Минало е достатъчно време след последния ви рисков контакт за абсолютно сигурни резултати. ХИВ не се доказва със симптоми, а със изследвания, тъй като има още хиляди болести със подобни симптоми.
-
Много ви благодаря за навременния отговор казвате да съм абсолютно спокоен за Хив и да търся другаде проблема за неразположението си
Точно това ви казвам
-
Много благодаря а освен Хив също съм пускал Сифилис и Хепатити те съща бяха отрицателни незнам с тях наясно ли сте тези паметните изследвания
-
Пакетните тоест в лина рзи геника
След толкова време и тези резултати са крайни.
-
А понеже явно си наясно да те питам кога е окончателен не достоверен
Достатъчно сте изчели последната една година в този форум. Може да си отговорите сам! Няма нужда да си правите по 10 различна профила. На вашите въпроси е отговорено.