Страшен филм

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

Podcenen1996
Регистриран: чет фев 09, 2023 8:00 pm

Страшен филм

Мнение от Podcenen1996 » чет фев 09, 2023 8:12 pm

Здравейте, ще бъда изключително благодарен, ако някой отговори на въпроса ми. На 31 декември една “масажистка” упражни върху мен орална любов без презерватив за съвсем кратко време. Знам, че рискът е минимален, но имам прекалено много за губене и през последните седмици съм сринат психически, а от това и физически почва да ми действа. На 28 ден си правих тест по програма Айвър в Рамус- отрицателен. Повторих теста на 34-ти ден- отново отрицателен. Тестовете са дуо, търсят антигена p24 и антитела от взета венозна кръв. Смятате ли за нужно да правя допълнителни тестове (така или иначе след 42-ри ден ще направя такъв в чекпойнт-от бързите) или не е нужно и категоричността на тези резултати е релевантна и мога да се успокоя?
Съжалявам за поредната създадена тема, но психиката ми вече не издържа. Ще съм благодарен, освен отговор на горе зададените въпроси, да ми препоръчате добър психолог, при който да запиша час за вече разрушената ми психика и нарастващата хипохондрия. Благодаря Ви предварително!

Neon
Регистриран: ср мар 30, 2022 3:02 am

Re: Страшен филм

Мнение от Neon » пет фев 10, 2023 12:49 am

Няма как да хванеш ХИВ при описаната от теб ситуация.

eaglelz
Регистриран: чет ное 14, 2019 5:49 pm

Мнение от eaglelz » вт мар 14, 2023 11:37 am

Не си хаби психиката приятел. При мен ситуацията беше доста по-рискова като след това аз също изпаднах в “страшен филм” като теб. Като дойде времето за тестове си ги направих, после ги повторих и потретих, накрая нищо. Бъди спокоен и не си тормози психиката излишно. При описаната от теб ситуация няма място за паника. Жив и здрав.

Podcenen1996

Мнение от Podcenen1996 » пет мар 17, 2023 9:19 pm

Благодаря Ви за отговорите, до някъде ме успокоихте, ангели сте. На 45-ти ден от контакта си направих бърз тест в Чекпойнт, който също е отрицателен, но съмненията все така ме натискат и ме е много страх. Според Вас, има ли вариант да имам някое автоимунно заболяване и да не знам за него, а то от своя страна да пречи на тестовете да се позитивират, ако хипотетично съм заразен? Знам колко нелепо звуча сигурно, но напрежението от почти три пълни месеца вече е отвратително и искам да отхвърля всички варианти, надявам се да ме разберете.

Neon
Регистриран: ср мар 30, 2022 3:02 am

Мнение от Neon » съб мар 18, 2023 2:04 am

От Чекпойнт какво ти казаха, сподели ли им за ситуацията? Навсякъде информацията, която съм чел е, че когато ти правят свирка няма как да се заразиш, освен ако примерно устата на масажистката не е била разбита и едновременно с това по пениса ти да е имало сериозни драскотини или рани. А случката не е била такава.
Успокой се, като искаш върви и на третия месец, но резултата от теста няма да е различен.
Последна промяна от Neon на съб мар 18, 2023 1:56 pm, променено общо 1 път.

Podcenen1996

Мнение от Podcenen1996 » съб мар 18, 2023 11:22 am

От там казаха, че вариантът е много малък, аз също си правя заключение, че дори вариантът масажистката да има ХИВ според мен е нищожен, но както казах имам много за губене и параноята ме тресе много. На третия месец пак ще се изследвам за пореден път, за да се кротна най-накрая, надявам се да е достатъчно, защото вместо да си живея хубавите години, аз съм подтиснат и сам в този кошмар, а никой около мен дори няма представа в какво живея.

Kalistrat
Регистриран: пон юни 24, 2019 9:23 am

Мнение от Kalistrat » съб мар 18, 2023 5:36 pm

Братле, тоя филм и аз съм го играл и то не веднъж а два пъти. Мислите за автоимунно заболяване,въобще не си ги вкарвай!! Ходил съм много пъти в Чекпоинт, чудесни хора да са живи и здрави! Щом след 45 дни си отрицателен,повярвай ми няма как да си заразен! Гаранция!!! Живей си живота спокойно,не го мисли ама грам това е!!! Отрицателен си!!! Дамата в Чекпоинт ми е казвала, че с тамошните тестове е засичала инфекция след 22 дни. Забрави филма и винаги винаги винаги използвай кондомче! ;)
P. S. Всички имаме много за губене, така че не загубвай времето си с натрапчиви мисли за ХИВ!

Podcenen1996

Мнение от Podcenen1996 » пон мар 20, 2023 10:09 pm

Страшно благодаря на всички отзовали се! Мен обаче още ме тресе шубето. Тази седмица ще направя още един дуо тест 80тина+ дни от контакта, а началото на април последен бърз тест в чекпойнт! Стискайте ми палци, пак благодаря!

Podcenen1996

Мнение от Podcenen1996 » вт мар 21, 2023 11:57 am

Според Вас кое е по- добре, да си направя дуо тест на 81ви ден, или да изчакам още 9-10 дни, за бърз такъв? Дали този на 81ви ден би бил достатъчно категоричен, тъй като на много места пише 3 месеца?

Podcenen1996

Мнение от Podcenen1996 » чет мар 23, 2023 8:50 pm

Бърз тест в чекпойнт на 81 ден е отрицателен! Благодаря за подкрепата, доколкото разбирам от различни специалисти и хора, това е доста достоверен резултат и няма нужда да повтарям изследванията. Сега е време да се погрижа за разбитата си психика, защото остарях с 10 години за 3 месеца! Още веднъж благодаря!

Отговори