Здравейте иглички по цялото тяло изтръпване симптом на ХИВ ли са?
Благодаря
Иглички по тялото
Модератор: Uzunova
Re: Иглички по тялото
И аз имам от време на време като иглички по плешките и горната част на гърба. Но си мисля и по-скоро се надявам, да е от стреса напоследък и психиката. Иначе аз имам и някакви мои си съмнения за автоимунно заболяване, за което още повече ме е страх. Днес си пуснах такова изследване, както и за хив, 90ти ден ми е. Надявам се всичко да е отрицателно. Преди два дни се свързах с професор Аргирова и и обясних ситуацията. Тя ми каза, че каквато и автоимунно заболяване да имам, няма как да не ми се образуват антитела на 74 ден, тогава ми беше предпоследният тест. Моля се да е права, но ме е обзела страшна депресия и страх. 

-
- Регистриран: нед сеп 02, 2018 8:24 pm
Re: Иглички по тялото
Здравейте,
Периферната невропатия може да бъде причинена от HIV, но може да е симптом и на различни други заболявания.
Поздрави,
Алекс
Периферната невропатия може да бъде причинена от HIV, но може да е симптом и на различни други заболявания.
Поздрави,
Алекс
---
Направи си безплатен и анонимен тест в CheckPoint София - Център за сексуално здраве
ул. Цар Самуил 111
www.checkpointsofia.info
Направи си безплатен и анонимен тест в CheckPoint София - Център за сексуално здраве
ул. Цар Самуил 111
www.checkpointsofia.info