Страница 1 от 1

Въпрос

Публикувано: пет яну 31, 2020 11:51 am
от eaglelz
Здравейте какъв е рискът от заразяване ако ми направят свирка без презерватив и какви са рисковете от други инфекции ? Благодаря предварителни

Re: Въпрос

Публикувано: пет яну 31, 2020 12:11 pm
от Lele
Понеже съм в същата ситуация, за да не го мислиш ти предлагам, ако не са минали 72 часа, да отидеш и да си вземеш рецепта за постекспозиционна профилактика и да почнеш веднага. Риска е малък, но ако е имало рани/авти в устата ѝ (което трудно можеш да знаеш), то риска се увеличава драстично. Пожелавам успех!

Re: Въпрос

Публикувано: пет яну 31, 2020 2:16 pm
от eaglelz
Минаха 20 дни за жалост....имам болки в пениса от типа на щипане...преди имах повече болки та дори стигнах и до спешното но не откриха нищо нито в урината нито в кръвта...другия месец ще си пусна и един хив тест и да се свършва

Re: Въпрос

Публикувано: съб юни 13, 2020 12:14 pm
от stephenG
Интересно в крайна сметка какво стана? Питам защото и аз имам същата ситуация с една девойка, която си поигра без презерватив. Беше само орална любов както при теб, но съм силно притеснен от такива неща, понеже момичето си беше платено. По принцип винаги си нося и не се оставям без кондоми, даже си купувам наведнъж по-голямо количество ето тук просто защото обичам да ходя по платени любови и винаги ме е било страх да не попадна на някоя с кондоми от 25 стотинки, каквито повечето всъщност носят защото трябва да избиват и разходи все пак... Та така... Надявам се да не ти е имало нищо и да споделиш.

Re: Въпрос

Публикувано: нед юни 14, 2020 9:41 pm
от alexander.milanov
Здравейте,

При орален секс без презерватив рискът е минимален. Необходимо е да има висок вирусен товар и сериозни рани и кръвотечения.

Поздрави,
Александър

Re: Въпрос

Публикувано: пон юни 22, 2020 10:16 pm
от ditars
alexander.milanov написа:
нед юни 14, 2020 9:41 pm
Здравейте,

При орален секс без презерватив рискът е минимален. Необходимо е да има висок вирусен товар и сериозни рани и кръвотечения.

Поздрави,
Александър
Здравейте. Това важи ли и за пасивната страна при един МСМ орален контакт ?

Re: Въпрос

Публикувано: чет юни 25, 2020 3:41 pm
от alexander.milanov
Здравейте,

Да.

Поздрави,
Алекс

Re: Въпрос

Публикувано: пет юли 03, 2020 8:03 pm
от lili1
Здравейте,надявам се да получа бърз и адекватен отговор на въпросите ми.Благодаря на всеки който даде отговори.Малко предистория- преди около месец бях на зъболекар за поставяне на коронка.10 дни след подвенечната интервенция ми излезе херпес на горната устна,мина ми за -4 дни и леко надуто небце. Получих леки болки в гърлото и подута сливица,която не ми минава и не се влияе от бонбоните както преди-за 3-4 дни ми минаваше.Нямам темперетура, само мускулен дискомфорт в краката и ръцете като лека мускулна треска.Изпотявам се вечер,но имам по-активни жлези.Чувала съм,че хив можеш да хванеш и при зъболекар.Много съм притеснена от това и ми идва да си сложа въжето.Знам,че най-ранно мога да си направя тест след около 45 дни.До каква степен мога да вярвам и какъв тест да направя.

Re: Въпрос

Публикувано: пон юли 06, 2020 1:18 pm
от lili1
Лекарства,за 15 дена, против алергии-Рупафин/рупатадин 10мг/ ще окажат ли влияние на резултатите и преди изследванията колко дни не трябва нищо да се взема за да е всичко точно моля