При отказ на лечение

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

shoboshlay
Мнения: 1
Регистриран: вт дек 31, 2019 11:53 am

При отказ на лечение

Мнение от shoboshlay » вт дек 31, 2019 12:17 pm

Здравейте
Преди години разбрах ,че съм Хив позитивен.Започнах антивирусната терапия с хапчетата които ми бяха предписани,но поради честите смени на лекарите които се занимават с това и липстата на информация с тестовете които правихме на 3 месеца и ред други причини отностно вземането на лекарствата отказах да бъда лекуван или по-точно спрях да пия Трувада.
Минаха 2 години ,като чисто физически и здравословно нямах никакви проблеми,но септември тази година когато се разболях от плевмония а там хванах и гъбична инфекция (кандида) като потвърждавам,че не съм правил секс,правих си и изследвания за сифилис излезе отрицателен.
Но от тази инфекция получих обрив по-цялото тяло вкл. и главата и ръцете дланите.Не ме сърби,но вече 3 седмици обрива не минава .
Усещам адска умора ,виене на свят и цялата уста ми е в афти и гадене в корема от време на време.Имам апетит ,храня се ,пия вода ,но се чуствам адски изцеден.
Въпроса ми е мога ли пак да започна отново тази антивирусна терапия,тъй като си мисля,че след плевмонията Хив-а се развил .
Къде и какво трябва да направя?
Ще кача снимки на обрива

Отговори