Здравейте, неяснота около ХИВ тест
Модератор: Uzunova
Здравейте, неяснота около ХИВ тест
Здравйте, на 50ти ден от рисковия контакт ходих при личния си лекар за да ми вземе венозна кръв за ХИВ тест. Днес му се обадих и каза че е получил резултатите и че всичко е отрицателно и че не трябва да се притеснявам. Проблема е че не знам в коя болница е пратил пробите и дали болницата работи на принципа тестове 4то поколение. Имам съмнения относно познанията и на лекаря но преди ми беше казал че трябва да изчакам 6 седмици за да дойда и да ми вземе кръв. Живея в Белгия и не съм наясно на какъв принцип болниците правят ХИВ тестовете. Опитах се да се свържа с ЕЛАЙЗА центъра за да поразпитам но явно заради празниците не работят. Имах само един симптом до сега и той продължава да не изчезва-леко подути лимфни възли под брадичката и по шията. Никога не съм имал такъв проблем преди и за това се притеснявам. Моля ако някой може поне малко да ми помогме нека ми пише. Благодаря и весели празници.
-
- Регистриран: нед сеп 02, 2018 8:24 pm
Re: Здравейте, неяснота около ХИВ тест
Здравейте,
Тест можете да си направите в България в CheckPoint София или във всяка клинична лаборатория. Там се ползва трето поколение тест, но той е достоверен, стига да са минали 42 дни след рисковия контакт, тоест 6 седмици. В CheckPoint София резултатите са готови след 15 минути.
Тестовете четвърто поколение се правят основно в клинични лаборатории.
Поздрави,
Алекс
Тест можете да си направите в България в CheckPoint София или във всяка клинична лаборатория. Там се ползва трето поколение тест, но той е достоверен, стига да са минали 42 дни след рисковия контакт, тоест 6 седмици. В CheckPoint София резултатите са готови след 15 минути.
Тестовете четвърто поколение се правят основно в клинични лаборатории.
Поздрави,
Алекс
---
Направи си безплатен и анонимен тест в CheckPoint София - Център за сексуално здраве
ул. Цар Самуил 111
www.checkpointsofia.info
Направи си безплатен и анонимен тест в CheckPoint София - Център за сексуално здраве
ул. Цар Самуил 111
www.checkpointsofia.info