Помощ - Хив тест

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

Niru
Мнения: 3
Регистриран: чет сеп 26, 2019 4:04 pm

Помощ - Хив тест

Мнение от Niru » чет сеп 26, 2019 4:58 pm

Здравейте,

На 20 септември направих най - голямата си грешка в живота - ходих при проститудка. Ще се опитам кратко да опиша ситуацията.
След като тя ми постави презерватива (не обърнах внимания каква марка е, но вероятно е от евтините), тя ме започна със свирки, след което преминахме към вагинален секс. Като свърших не извадих пениса си веднага от вагината и, а направих още няколко тласъка (не съм махал презерватива). След акта си свалих презерватива и не забелязах да е скъсан или пробит, макар че не съм го оглеждал под лупа и ме притеснява да не би да е имало микроскопични дупчици. С пръстите с които свалих презерватива си избърсах главичката на пениса с мокра кърпичка, която тя ми подаде с ръка. Не знам по пръстите ни, дали е имало останали някакви секрети и това също много ме притеснява.
Сега направо треперя от страх и много се притеснявам, дали съм се заразил с Хив, като си знам какъв ми е късмета направо ми идва да се гръмна. На 8-мия ден след случката вечерта ми се зачерви гърлото, а днес (9-ти ден) имам 37.4 градуса температура, чувствам се леко отпаднал и имам усещане за подути лимфни възли на врата, въпреки че, като се огледам на огледалото всичко си е наред. Гърлото все още ми е червенено и гласа ми е леко отпаднал.
По принцип аз имам хроничен фарингит и при рязка промяна на климата (както тези дни) се изостря и винаги съм имал абсолютно същите симптоми. Сега не знам това симптоми на Хив ли са, или на фарингита, или пък и на 2-те. Направо започвам да откачам и треперя от притеснение.
Моля Ви за съвет - какво да правя, как да постъпя :(
Днес започнах да пия бисептол и витамин С, тъй като личния ми лекар е казал при поява на тези симптоми да пия суметролим или бисептол и витамин Ц + Ефизол. Това винаги ми помага. Но това не е важно, а по - важното е, след като съм започнал да пия хаповете, те ще окажат ли влияние върху понататъчен тест за Хив.
Трябва ли напълно да съм "здрав" и колко дни трябва да изчакам преди да отида да си направя тест, за да е 100% верен?
Аз отскоро живея в София и не знам къде мога да си направя изследване за Хив. Отчаяно Ви моля за помощ и ще съм Ви много благодарен, ако ми посочите няколко адреса на клиники/лаборатории/кабинети, където мога да се изследвам възможно най - скоро и за какъв вид/метод тест трябва да платя да ми направят.
Адски много съм притеснен, не мога да спя ..., знам аз съм си виновен и не мога да върна времето назад, но много ми се иска да има поне малка надежда да не съм се заразил и затова искам да се проверя с тест.

Kalistrat
Мнения: 37
Регистриран: пон юни 24, 2019 9:23 am

Re: Помощ - Хив тест

Мнение от Kalistrat » съб сеп 28, 2019 12:47 am

Споко пич, не се притеснявай, всичко е от филма, който си си вкарал! Не съм специалист, но мога да те уверя, че няма шанс по начина, който описваш да си се заразил! Относно тестовете, на 30-тия ден можеш да се изследваш с тест Elisa 4-то поколение с кръв от вената. И 42-дни Chekpoint София, безплатно и анонимно.
УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!

Niru
Мнения: 3
Регистриран: чет сеп 26, 2019 4:04 pm

Re: Помощ - Хив тест

Мнение от Niru » нед ное 17, 2019 10:52 pm

Здравейте,
Много съм благодарен за получения отговор.
Искам да споделя, че на 25-тия ден след контакта си направих тест за Хив и сифилис с кръв от вената в лаборатория Рамус. Тестът беше отрицателен и за 2те.
Тези дни обаче, отново ме обхвана страха и параноята. Искам да попитам, колко дни след контакта, трябва да си направя отново тест, за да съм на 100% сигурен, че резултатът е достоверен и окончателен (т.е. след 42 ден може ли да бъде окончателен или трябва още да изчакам)? До сега са изминали 57 дни с днес 58.

Kalistrat
Мнения: 37
Регистриран: пон юни 24, 2019 9:23 am

Re: Помощ - Хив тест

Мнение от Kalistrat » пон ное 18, 2019 11:50 pm

Изминало е достатъчно време за тест в Chekpoint, който ще има достоверност над 95 % Запази спокойствие, колкото и да е трудно, бил съм в твоето положение и знам как се чувстваш! Сигурен съм, че всичко е точно! Не се притеснявай, отиди в Chekpoint в София, хората са уникални и теста става за 10 минути! Късмет ти желая!

Отговори