Страница 1 от 3

Хив тест

Публикувано: пет сеп 20, 2019 1:05 pm
от Някой там
Здравейте. Искам да ви споделя какво се случи на 23.08.2019. Бях на море и от сайт за запознанства се видях с един мъж на около 35-40 години по негови думи. По нищо не личеше,че е някакъв психопат. Правих му френска и след което се опитахме да правим секс но той не беше еректирал никак даже, но се опита да проникне в мен но все пак успя без предпазни средства. За няма и 10 секунди. След което веднага го извади и накрая свършихме и двамата. След това той си тръгна и час по късно ми написа във Вайбър заплашително съобщение с което едва ли не ме прокле мен и майка ми да ни хване черната чума и така нататък, без да ме познава. Седмица по късно ходих на басейн и след това премръзнах и на другия ден се почувствах зле. Повърнах еднократно, и от тогава на сам тоест от 20 дни ту имам диария, ту е оформено, даже спечено понякога. Най страшното което ми се случи обаче е,че ме изби нощно изпотяване и малко ми се подуха лимфните възли - на шията и ингвиналните, свалих малко килограми, усещам някакви тъпи болки в определени части на тялото си, нямам температура, ходих си и на работа, но наистина много параноясах. Имам някакви нагризани работи от вътрешната страна на бузата и не мога да преценя дали са афти или е така защото се хапя непрекъснато.
Загубих и апетит. Ходих на 19-ти ден да се изследвам в CheckPoint и тестовете бяха отрицателни, след това се изследвах на 25-тия ден пак там с бързи тестове и пак бяха отрицателни. Нямам обриви, екземи а тук там по някоя пъпчица, отчаян съм честно казано. Изчетох доста и допускам възможността наистина да съм заразен. Следващата седмица след празниците пак възнамерявам да се изследвам когато ще станат 32 дни. Мисля,че наистина съм заразен защото получих симптомите и доста съм объркан и притеснен от всичко което ще последва ако съм положителен...ако някой има нещо което да напише или да добави, да препоръча е добре дошъл.

Re: Хив тест

Публикувано: пет сеп 20, 2019 7:23 pm
от Gaerity
Не се шашкай напразно знам че е трудно но недей 42 ден после 90 ден и край на мъките.

Re: Хив тест

Публикувано: пет сеп 20, 2019 9:15 pm
от Някой там
Благодаря,че все някой отговори. Аз наистина съм адски много притеснен, изобщо не трябваше да допускам това да се случи да се отдам на човек, който не познавам

Re: Хив тест

Публикувано: нед сеп 22, 2019 11:28 am
от Някой там
Искам да попитам след бързия тест на 32 ден, добра идея ли е да си направя тест в CibaLab, той достоверен ли ще бъде? Диарията ми я има, но не се потя вечер от няколко дни, лимфните ми възли си стоят все така реагирали на места....Много ми е изнервено, днес е 30 ден след рисковия ми контакт.

Re: Хив тест

Публикувано: нед сеп 22, 2019 3:05 pm
от Gaerity
Не съм специалист някой от спец да отговори.

Re: Хив тест

Публикувано: нед сеп 22, 2019 7:57 pm
от Някой там
Ще откача хора

Re: Хив тест

Публикувано: пон сеп 23, 2019 12:04 pm
от alexander.milanov
Здравейте,

От еднократно проникване, без семенна течност и кръв, трудно би се случило каквото и да е инфектиране. Предвид това, обаче, че все пак е имало незащитено проникване, винаги трябва да мислим за риска.

Пред Вас има два варианта - 30 дни след контакта да си направите елайза антиген/антитяло тест в клинична лаборатория (тези тестове са от четвърто поколение и реагират по-рано) или да изчакате 42 дни и да си направите повторен тест в CheckPoint София, където се ползват бързи тестове от трето поколение.

Поздрави,
Алекс

Re: Хив тест

Публикувано: пон сеп 23, 2019 12:14 pm
от Някой там
Благодаря ви Алекс,че писахте. А мога ли да отида в референтната лаборатория и да помоля за анонимен тест Елайза там? Въпреки,че вече не ми пука за анонимността предвид колко съм притеснен. Мисля,че и някаква язва си докарах и възпаление от нерви и напрежение, половината ми уста е изгризана и зачервена от пиене на кафета и пушене на цигари и ядене на боклуци. Иначе нямам температура, днес си я мерих 36.8 беше. Аз и като цяло през цялото време съм нямал.

Re: Хив тест

Публикувано: пон сеп 23, 2019 2:24 pm
от Gaerity
Как беше телефона на този мъж Александър Малинов

Re: Хив тест

Публикувано: пон сеп 23, 2019 6:11 pm
от Някой там
Получили сте симптомите на психическа основа ли?