Моля за инфо.

Задайте въпросите, които ви вълнуват за СПИН, или споделете вашата информация

Модератор: Uzunova

Ksiv
Мнения: 14
Регистриран: пон сеп 04, 2017 6:03 pm

Моля за инфо.

Мнение от Ksiv » вт авг 13, 2019 11:52 pm

В чужбина (по точно в ЕС) Какво е, отношението към серопозитивните.Става въпрос за отношение на лекарите в болниците.И коя страна,е изложена най-малко на корупция в Здравеопазването.Тук ме бяха заразили в болница по нареждане.И до ден днешен не си признават.Но най-интересно ми става, когато те знаят, че съм серопозитивен и крият.Когато наскоро пак повторих изследването, то пак излезе отрицателно.И казах на жената, която ме лъжеше за пореден път, нали не съм болен, дайте да ви обуда с тази игла с която ми взимахте кръв, а тя ме гледа като, насрана и мълчи, не знай какво става.

Kalistrat
Мнения: 25
Регистриран: пон юни 24, 2019 9:23 am

Re: Моля за инфо.

Мнение от Kalistrat » нед авг 25, 2019 3:17 pm

Какво означава "бяха ме заразили по нареждане"?
И щом след толкова време тестовете са ти отрицателни дерзаеш още?
Повярвай ми бях в твоето положение относно притесненията направих си един куп безмислени тестове и мога да ти кажа,че навредих само и единствено на моята психика! Съвета ми към теб е да си намериш някакво занимание и да не мислиш в глупости, понеже само си вредиш! Желая ти по-бързо да се оттърсиш от този филм и да си живеш живота спокойно и с акъл!!!
Поздрави.

Ksiv
Мнения: 14
Регистриран: пон сеп 04, 2017 6:03 pm

Re: Моля за инфо.

Мнение от Ksiv » нед авг 25, 2019 11:43 pm

Бяха ме заразили да За жалост не в филм.И хората,които поръчаха да ме заразят, са част от държавата, и много големи възможности.Да излиза всеки път отрицателен, но когато кажа на служителката, която ми взима кръв,да я убода със същата игла нали не съм инфектиран тя ме гледа, все едно живота и свършва.Затова имах питане, което е насочено към това, къде са по малко корумпирани лекарите и служителите.И къде имат по хуманно отношение към хив позитивните.Другият ми вариант е: да я заразя тази овчица дето ме лъже в лабораторията и да И спре филма корупция, а да И почне филма леле мале.....

Kalistrat
Мнения: 25
Регистриран: пон юни 24, 2019 9:23 am

Re: Моля за инфо.

Мнение от Kalistrat » пон авг 26, 2019 12:44 pm

Това, което казваш е абсурдно..
И още нещо, като отидеш в център за анонимно изследване, там не работят с имена, как и тогава теста ти излиза отрицателен, и на него ли влияе тази мафиотска структура?
P. S. Не се заяждам, просто това, което казваш няма как да е истина повярвай ми!!!
Поздрави.

Ksiv
Мнения: 14
Регистриран: пон сеп 04, 2017 6:03 pm

Re: Моля за инфо.

Мнение от Ksiv » вт авг 27, 2019 1:35 am

Да анонимно е...Само превидно обаче, на служителката вътре, не и трябват имена а само, снимка на даденият човек, на когото иска да манипулира теста ....Там много добре знаят, че теста излиза положителен, защото са предупредени, но се нервират, когато им спомена да ги убода с иглата с която ми взимат кръв.И то при положение, че ми излизат с заключение за отрицателен хив статус.Но истината е една.Обаче живеем скапана държава. На някакъв мафиот, психопат му скимва, че иска да те зарази, заради въображаема опасност, и те заразява.Живеем в най пропадналата държава.

Отговори