Страница 1 от 1

Моля за важен отговор

Публикувано: пон юни 10, 2019 5:52 pm
от Georgi
Здравейте имах контакт с компаньонка в която презерватива се скъса - бях мн уплашен имах симптоми на 9тия ден на болно гърло което мина за 1 ден и отпадналост но после имах главоболие 4 - 5 дни не знам тези симптоми могат ли да са на ХИВ или не моля ви за компетентно мнение накарах я на 4 тия ден да си направи тест после си направи на 27 мия и на 66 тия бяха отрицателни , аз си направих на 26 тия 45 тия и 70 тия ден също бяха отрицателни - все още съм доста стресиран мога ли да съм 100% сигурен всички тестове са в Кабкис жената ми каза че няма смисъл повече да ходя , но искам ваше мнение мога ли да съм на 100% спокоен че е отрицателен и окончателен и да не ходя повече защото чета различни мнения някои казват че трябва задължително 3 месеца други че се появяват по късно антитела само при хора употребяващи наркотици или с нисък имунитет , аз не пуша не пия не употребявам и мисля че имунитета ми е добър както и един въпрос сегашните тестове в Кабкис с капилярна кръв антиген - антитяло ли са или само антитяло
Благодаря

Re: Моля за важен отговор

Публикувано: вт юни 11, 2019 5:05 pm
от alexander.milanov
Здравейте,

70 дни са достатъчни за изследване с бърз тест.

Поздрави,
Алекс

Re: Моля за важен отговор

Публикувано: вт юни 11, 2019 7:59 pm
от Georgi
Благодаря за отговора ви да разбирам че имате в предвид че няма нужда да ходя отново и е сигурен ?

Re: Моля за важен отговор

Публикувано: чет юни 13, 2019 7:43 pm
от Georgi
Здравейте може ли да ми кажете дали е сигурен теста и дали да ходя отново или няма нужда ?

Re: Моля за важен отговор

Публикувано: нед юни 16, 2019 9:39 pm
от alexander.milanov
Здравейте,

Изследване 70 дни след рисков контакт с бърз тест е абсолютно достатъчен.

Поздрави,
Алекс