Търсенето намери 25 резултата за

от alexander.milanov
нед яну 13, 2019 11:07 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: Тест
Отговори: 4
Преглеждания: 1927

Re: Тест

Здравейте, Така описан рискът не е голям, особено ако не е налице семеизпразване. Психологическата криза е най-тревожното в ситуацията. Напълно разбирам паниката, притеснението и тревожността, която имате. Ако мога да Ви успокоя, ще Ви кажа, че при сексуален контакт между мъже и жени, особено без св...
от alexander.milanov
пет яну 04, 2019 3:44 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: Много съм претиснен , моля кажете ми какво мислите
Отговори: 7
Преглеждания: 2213

Re: Много съм претиснен , моля кажете ми какво мислите

Здравейте,

Резултатът 93 след рисковия контакт е напълно достоверен, ако междувременно не сте имал рисков контакт.
Описаният от Вас контакт не съставлява риск.

Успех!

Алекс
от alexander.milanov
вт яну 01, 2019 10:09 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: КАБКИС процедура
Отговори: 5
Преглеждания: 2055

Re: КАБКИС процедура

Здравейте,

Няма опасност да се инфектирате по този описан от Вас начин.

Успех,
Алекс
от alexander.milanov
вт яну 01, 2019 10:08 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: Здравейте на всички , въпросът ми е към д-р Узунова , но моля и останалите , който имат познания да ги кажат
Отговори: 11
Преглеждания: 3960

Re: Здравейте на всички , въпросът ми е към д-р Узунова , но моля и останалите , който имат познания да ги кажат

Здравейте,

Рискът, който описвате, е нищожен.
42 дни са абсолютно достатъчни за рапид тестовете на Инсти.

Поздрави,
Алекс
от alexander.milanov
нед ное 18, 2018 12:00 am
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: ELISA дуо минимален период за тест
Отговори: 4
Преглеждания: 1867

Re: ELISA дуо минимален период за тест

Здравейте,

ELISA, направен след 30-тия ден е абсолютно достоверен.

Успех,
Алекс
от alexander.milanov
чет ное 08, 2018 9:27 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: Много съм притеснен
Отговори: 13
Преглеждания: 418

Re: Много съм притеснен

Здравейте, При оралния секс без презерватив е много трудно да се предаде ХИВ, но има известен риск. По-вероятно е да се предадат други сексуално-преносими инфекции - сифилис, например. За Ваше успокоение можете да си направите тест 42 дни след контакта в CheckPoint София или друг център за безплатно...
от alexander.milanov
вт ное 06, 2018 9:59 am
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: Въпрос
Отговори: 6
Преглеждания: 4128

Re: Въпрос

Здравейте!

Хепресът може да се появи по различни причини. Описаната от Вас ситуация не представлява риск за инфектиране с ХИВ. Ако имате нужда от потвържзение, направете си тест 42 дни след контакта, който определяте като рисков.

Поздрави,
Алекс
от alexander.milanov
вт ное 06, 2018 9:55 am
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: фиситнг
Отговори: 3
Преглеждания: 1993

Re: фиситнг

Здравейте, оралните тестове откриват антитела в слюнката. Те са с висока надеждност, но всичко зависи от това дали и кога се образуват антителата. За 40 дни след рисковия контакт препоръчвам бърз кръвен тист. Направете си такъв в CheckPoint София на ул. Цар Самуил 111 или в 13-те Регионални здравни ...
от alexander.milanov
нед ное 04, 2018 1:27 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: фиситнг
Отговори: 3
Преглеждания: 1993

Re: фиситнг

Здравейте, Фистингът на ректума или влагалището носи незначителен риск за предаване на ХИВ, освен ако не е налична отворена рана, порязано място на дланта или пръстит. Съществува и известен риск ноктите да разкървавят ректума или влагалището и да ги направят по-чувствителни към инфектиране при после...
от alexander.milanov
съб ное 03, 2018 5:39 pm
Форум: Дискусия на тема ХИВ/СПИН
Тема: Въпрос
Отговори: 6
Преглеждания: 4128

Re: Въпрос

Здравейте,

При така описаната ситуация няма риск за инфектиране с ХИВ.

Поздрави,
Алекс